Fashion

MBFW – Favs.

 
 
 
Har haft en jättefin helg, sprungit runt på Ullared och blivit med nya träningskläder och en yogamatta så att jag kan köra extra bra här hemma på morgonen. Idag blev det inget kört, känns som jag har några veckors sömn att ta igen fastän jag egentligen inte har det.
Hursom, tänkte at jag skulle gett er alla mina favoritmärken en och en från Fashion week i Stockholm, men jag har ju hamnat lite efter så tänkte först av allt vis amina absoluta favoriter. Plockat utan någon som helst inbördes ordning men utan de jag tidigare gått igenom.
 
Carin Wester.
Ida Sjöstedt.
Mayla.
Stylein.
Tiger of Sweden.
 
Sen, när jag har tiden och energin så kommer jag såklart försöka slänga in en större helhet från dessa märken. Men så länge.
 
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *