Träning & Hälsa

Workout

 
 
 
Sitter just nu och äter frukost, jobbar lite med småsaker under tiden. Kanske inte det smidigaste sättet att börja morgonen, men det gör att jag får en längre morgon att äta och fixa på och att jag kan fokusera på annat när jag väl kommer till jobbet. Strax ska jag dra igång träningspasset för idag, ska köra ett 45 minuters yogapass här hemma nu när jag fått min yogamatta. Tycker det är väldigt smidigt att köra hemma, man får mer tid över och kan göra det i sin takt och öva på det man själv vill efteråt. Har hittat flera bra yogapass på youtube som jag kör efter, och varierar. Dock är det kanske inte det bästa tipset för helt nya på yoga då man inte har en instruktör som rättar en om man gör något som kan skada kroppen, men för mig som har kört ett bra tag passar det!
 
 
 
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *