Inspiration

Day to night.

 
 
 
Tänk er scenariot: Du sitter på jobbet en fredag, arbetsdagen är snart slut och din telefon ringer. En AW har kommit upp som förslag, och vi vet ju hur de slutar. Med dans. Du hinner inte hem imellan och är helt oförberedd. Hur löser du detta?
 
Vad har vi att utgå från? Arbetsoutfiten är det inget fel på alls, och håret ser ut som det gör.
 
Everyday to night - Day
 
 Vad har vi mer att jobba med? I väskan hittar vi såklart det röda läppstiftet som alltid ligger där, och en kajalpenna. Håret snor vi upp i en hög boll och läppstiftet drar vi på för att höja glamouren. Och kajalen kan vi ju lätt använda för en snygg, slarvig sotning.
Måla ett streck närmast fransraden över hela ögonlocket och längs med halva fransraden utifrån på den nedre. Sedan använder du fingrarna för att sudda ut svärtan till en snygg sotning och vi är nästan där. Vik upp jeansen lite, stoppa in ena sidan av blusen och du är redo.
 
Så inte ska man missa en härlig kväll på stan för att man inte hinner hem. Knep som dessa gör att man får en förändring i vardagslooken, får det att kännas som att du bytt om och hunnit fixa dig och nu tog jag bara de som passade för just denna looken. Förvandlingarna är oändliga.
 
Men glöm aldrig att ha favoritläppstiftet i väskan för att alltid kunna lägga till det där extra!
 
 
 
 
Jag är med och deltar i Trendsetter Search på www.lorealparis.se
 
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *