Träning & Hälsa

Monday morning inspiration

 
 
 
Sitter just nu på kontoret och äter frukost. Gramahsgröt med lite kanel. Tar några minuters uppladdning inför arbetsveckan. Och börjar med en utmaning, ni som känner mig vet att jag kan vara rättgnällig ibland, och det är värdelöst. Jag vill vara sådär härligt postitiv som folk såg mig förr. Så små, små steg.
 
Jag vet att många andra är på detta viset också, så häng med på utmaningen. Vi börjar en dag med någonting väldigt svårt. Sedan tar vi det lättare och gradvis. Let’s do this!
 
 
Många, inklusive, mig är väldigt bra på att prata om dåliga saker, om det som gör oss ont eller är jobbigt. Men glömmer ofta berätta om allt det bra. Oh när vi väl berättar om något bra så blir det skryt, för att man gör det så sällan. Så nu börjar vi, händer någoting dåligt så ge det några minuter att ältas. Därefter fokusera på det bra, på någonting positivt som kan koma ur det eller någontig annat bra. Allt för att släppa de negativa tankarna kring just det dåliga. För i alla fall en dag, men gärna resten av denna vecka för att få in vanan.
 
 
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *