Inspiration - Fitness

Morning inspiration

Det är så olika vad man inspireras av varje dag för att fortsätta. Ena dagen är det en vältränad mage. Andra dagen en person i ens närhet som gjort ett extremt framsteg. Och dagar som denna, då inspireras jag av detta. Att det är så jag vill se ut i sommar. En sådan bild jag själv vill kunna ta. 

Visserligen är det strax dags för ett armpass, men det hjälper i rätt riktning. Ska komma igång med yogan igen snart. Och då ska jag verkligen utvecklas. Ta mig framåt och bara lyckas. Men en sak i taget.

Det är lite synd att Friskis Yogapass ligger klockan 19 idag, bättre för mig annars. Men inte denna veckan då min käresta kommer hem runt då och tänkte lösa en supergod middag. Men ett pass per dag är kanske lagom?

Hursom, är det någon som har ett tips för hur man övar upp sitt handstående på ett bra sätt? Hit me!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *