Beauty

Moonsun organic

Fick för några dagar sedan hem ett litet presskit med dessa två produkter från Moonsun organic, en duschgel som kan användas som både rakgel och schampoo vid behov. Jag fick också med en beewax body oil, som kan användas på kroppen, torra händer och fötter och läppar, osv.

Testade att använda båda idag och gelen var helt fantastisk! En perfekt doft av citrus och den gick även fint att ha på benen vid rakning. Ska användas i kombo med någon av de andra produkterna med samma doft för en härlig citrusdoft hela dagen!

Efter duschen använde jag oljan på hela kroppen och visst gick den in härligt och gjorde huden mjuk. Lite för vaxig för min del men att använda för lite extra torra delar, och som massageolja är den perfekt!

Detta är absolut produkter som jag skulle kunna köpa sedan när min kroppsvård är slut, och jag ser även fram emot att få testa deras andra produkter senare när jag handlar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *