Beauty,  Inspiration - Beauty

H&M Beauty

I höst händer det som det faktiskt är lite förvånande att det inte skett innan. H&M lanserar en ny skönhetsavdelning, som kommer ersätta de gamla produkterna. Det kommer vara mer trendanpassat än tidigare, nu har ju H&M samma produkter året om. Och samtidigt kommer det bli en helt ny skönhetsavdelning i butikerna där personalen ska kunna hjälpa kunderna att hitta precis rätt. Roligt tycker jag som gammal H&M-are, att det äntligen blir produkter som följer trender och håller kvalitet. Ännu mer positivt är att det kommer finnas två underkategorier, en ecocertifierad och en premiumlinje. Mer ekosmink till folket!

Detta kommer bli spännande att testa och få se vad de kommit upp med och kan leverera!

Och på tal om H&M Skönhet, Imorgon smäller det på Kungsgatan! Kom och häng med mig och bli skitsnygga inför kvällen.

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *