Inspiration - Beauty

The New Face of IsaDora

Jag är ju en sådan person som älskar kampanjbilder, och filmer desto mer. Speciellt sådana där man får en liten inblick backstage och hur det går till där. Och en film gör ju det lite mer levande och lättare att se tekniker och liknande. I den här både gällande sminkningar och poseringar. Inspiration, Inspiration! (Och här också en glimt av vad som kommer gälla i höst.)

Hursom, jag fick precis ett mail gällande att IsaDora byter sin frontfigur inför hösten. och jäklar vilken kvinna de valt, Xenia Deli. Hej, om ni vill ha en Makeupartist som sminkar kollektionerna är det bara att ringa mig! 

Ett drömansikte att få sminka, verkligen. Perfektion. Dock hade ju jag själv gärna sett att de kört på två ansikten till, en mörkhyad och en blekfis. Just för att få till en bra variation och öppna dörrarna för alla. 

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *