Beauty,  Tips

Beauty product of the week

Tänkte dra igång en liten grej, visst tipsar jag en hel del om produkter och så. Men varje vecka tänker jag att jag tipsar er om en produkt som känns lite extra bra för mig denna veckan. Helt enkelt den som är veckans skönhetsprodukt.
(något liknande kommer komma inom hälsa med, men det får dröja lite)

Denna veckan tipsar jag om Naobays peeling.

Naobay peeling är en av mina favorit hudvårdsprodukter! Det är en ekologisk peeling med 98,8% naturliga ingredienser som kommer i ett snyggt format och lätt peelar huden och gör att man verkligen upplever lystern dagen efter.

Det är bitar från Acaiträdet som exfolierar huden och olivolja, sheasmör och sötmandelolja lugnar den.

Alla de ingredienser som finns i Naobays produkter är ECOCERT certifierade vilket gör mig extra glad. Ett märke som både gör gott för huden och miljön. Dock hoppas man ju att de är lite bättre än vad certifieringen kräver (Bara 20% ekologiska ingredienser och 90% naturliga)

Jag köpte min på Stylingagenten, men den finns även hos andra så som CDON.

En kommentar

  • johanna.go98

    Jaa visst är den!! Lätt en av mina favorit produkter atm. Kul att du också tycker om den, jag fick min ur min glossybox, hoppas att dom kommer skicka med fler produkter från märket. Hoppas du har haft en bra dag, kram.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *