Beauty,  Tips,  Wellbeing

Taar brow bars

Man skulle ju kunna tro att jag och min brynfetish löser mina bryn själv. Och visst, jag styr formen med en järnhand. Men sedan Taar Brow Bars öppnade på Frölunda Torg så låter jag någon annan göra jobbet. De fick helt enkelt vara tjejerna där som fick äran att vara de enda som får röra mina bryn utöver mig själv. Och eftersom jag använder Anastasias Serum så växer mina bryn som ogräs och jag har redan fått springa förbi dem flera gånger. Och är alltid lika nöjd efteråt!

Eftersom jag själv har mest babyhår, och ljusa så syns det inte så mycket. Ska försöka se om vi kan ta en före och efterbild nästa gång. Men jag tog mig friheten att sno några från dem så ni kan få en bild av vad de gör. Men gå dit själva och upplev det, så jäkla ont men härligt är det!

Här är jag själv första gången jag satte mig, lite nervös i stolen, haha!

I hardley let anyone touch my brows, but I’ve found the girls at Taar Brow Bars at Frölunda Torg in Gothenburg and now they do all the work with them. I’m still hard on the shape though. I love theese girls and if you’re in Gothenburg sometime you should really make sure to visit them!

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *