Beauty

IsaDora Nude Cushion Foundation

Förra veckan hade Isadora ett event för sin nya foundationskapelse, dessvärre kunde inte jag medverka. Men de andra härliga bloggarna såg ut att ha en fantastisk kväll. Och vilken goodiebag de fick!

Det som presenterades under kvällen och lanseras under vecka 39 i butik är deras Nude Cushion foundation, en flyande foundation i kompaktform. Den appliceras med en svamp istället för med foundationborste och ger ett snyggt no-makeup resultat. Dessutom går den fint att ha med i väskan för att göra touch ups under dagen. Om man nu skulle vilja göra det med foundation.

Det absolut bästa med denna är att du inte behöver köpa en ny varje gång den tar slut, utan du kan köpa en Nude foundation som har samma formula och hälla i ungefär en halv flaska. Perfa! Dessutom ska den dosera perfekt så man slipper det där spillet som lätt blir när man pumpar.

Ser verkligen fram emot att få klämma och känna på denna foundation, tycker alla märken borde göra sådana. Så man lätt kan slänga ner dem i väskan när man ska ut och resa och liknande.

Med Kärlek, Sara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *