Beauty,  Press samples

Anastasia Creme contour kit light

Äntligen finns den nya versionen av Anastasias light kit i Sverige. Än så länge bara här, men strax även i Kicksbutikerna ni som vill testa.

Det är inte lika täckande som det gamla upplever jag spontant, men helskotta vad färgerna är bättre. Det blir en snygg kall ton i skuggningen och highlightern är verkligen ljusa. saknar dock den shimrande som finns i fair kitet. Men det har ju jag löst smidigt med krämen från MAC i tidigare inlägg.

Som ni ser på mina swatches nedan så är de tre contourfärgerna väldigt lika. Det är lite trist, hade varit bättre med en ljusare i alla fall som man hade kunnat använda på de ställena an bara vill ha en väldigt lätt contour, ex. runt näsa. Men ta inte detta som att jag inte tycker om kitet. Jag älskar det! De har verkligen lyssnat på kunderna och gjort det absolut bästa av det!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *