Beauty,  Press samples,  Tips

Viva la Diva Perfect brows

Brynen har verkligen kommit för att stanna och jag hoppas verkligen det är för alltid. Bryn förändrar ansiktet, ger dem karaktär och kan ge ett enormt lyft om de appliceras korrekt. Och fel kan förstöra hela looken.

Som de flesta av er förstått älskar jag Anastasias brynprodukter och använder dem dagligen, så när jag fick möjligheten att testa detta kit från Viva la Diva var jag faktiskt väldigt glad. Och väldigt positivt överraskad över hur fint detta kitet var, förpackningsmässigt och hur bra färger det var i kitet. Generellt är ju drugstore produkterna väldigt varma i färgerna och det passar sällan. Men den blonda i detta kit var härligt askig.

Kitet innehåller ett setting wax, en krämhighlighter, två brynpuder, stenciler, pincett och applikatorer. Applikatorerna och pincetten har jag inte testat då de är miniversioner och jag tror endast de funkar om man är på språng och inte har annat. Men det hade ju såklart jag, så jag använde mina vanliga borstar. Stencilerna passade inte heller mig så jag målade på frihand.

Vaxet var krämigt och väldigt bra, det höll stråna på plats och gav en väldigt fin grund att måla på, så det är väldigt användbart då det även förstärker färgen från pudret och får det att fästa bättre. Som ni ser på bilderna är pudret för brunetterna lite väl varmt för mig men blonde var helt perfekt för att få naturliga fina bryn. Bra pigmentering i färgen dessutom.

Sen gick jag på med highlightern under brynen, en väldigt kall, ljus hightlighter som nästan blev lite för ljus. Men arbetade en del med den och det blev faktiskt väldigt bra. Men man får vara försiktig.

Överlag tycker jag detta är en väldigt bra kit för de som kanske inte är vana att arbeta med bryn, för de som vill ha ett bra kit som har ett överkomligt pris, 169kr. Så jag tycker absolut att man ska kolla in det om man går i tankar kring att köpa sig ett brynkit. Det finns bland annat här.

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *