Hudvård,  Press samples

Formula 10.0.6

Som jag tidigare nämn har min hud varit lite sisådär det senaste. Och därför är det dags att göra en liten rensning av huden nu för att få ut alla tråkiga orenheter och göra en riktigt höstrengöring av huden. Till hjälp kommer jag ta ett av mina favoritmärken när det kommer till ansiktsmasker, Formula 10.0.6.

Inte bara älskar jag deras produkter som alla innehåller genomtänkta och bra ingredienser, utan även hur härliga deras förpackningar är, även om det bara är en bisak. Men visst är det extra roligt att ta fram en ansiktsmask eller liknande som har en väldigt fin förpackning?

Jag tänker använda mig av två produkter för att rensa ur, en lermask som jobbar på orenheterna på djupet och ett par pormasksplåster. En kanonkombo. 

Såg även nu att Kicks kör på en kampanj på Formula 10.0.6 nu, så att Deep Detox Mask ligger på 69kr och Down to the pore kostar 55kr/6 plåster.

Deep Down Detox

En superrengörande lermask som balanserar huden och verkar avgiftande, precis det man behöver när man vill förbereda huden för kylan och vintern som kommer. Denna masken innehåller antiseptiska bergamott, en citrusfrukt, som hjälper till att göra huden ren och drar ihop porerna.

Down to the pore

Plåster som tar bort de svarta pormaskarna, så kallade blackheads. Dessa stripes innehåller Tea Tree, som från början användes för att läka och rena sår och har en bakteriehämmande effekt (perfekt när man ska dra ur porerna). Till detta har man även kaolin, som är en vit lera som är rik på mineraler och på så vis hjälper till att avgifta huden och minska talgproduktionen.

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *