Inspiration - Fitness,  Tips

Inspiration – Fredrika Akander

Det finns lite för mycket fantastiska och inspirerande människor där ute. Så jag tänkte att jag är elak om jag håller de jag inspireras av på olika sätt för mig själv. Så därför tänkte jag dra till med en ny grej, att köra några personer i månaden som jag verkligen inspireras av på olika sätt.

Och jag kommer börja med en magisk tjej, Fredrika Akander. Eller som hennes hon heter på instagram, Fakander!

En yogalärare med helt fantastiska vackra bilder, hon sprider glädje och skönhet i mitt instagramflöde och varje bild hon lägger upp får mig att vilja kämpa, vilja slåss mot mina hjärnspöken (okej, jag erkänner, det går inte så bra.) som säger att jag ska skjuta på träningen, inte köra på någon yoga utan bara sitta hemma och äta chips. Det sistnämnda har ju blivit mitt liv det senaste. Sådär roligt. Men när hon lägger upp en bild så känner jag att jag också vill, att jag också vill ta mig till den där posen och att det är värt det. Och jag ska ju börja fokusera på hälsan så snart jag byter jobb nu i december. Då kommer hon garanterat motivera mig ännu mer.

Hur som helst så tycker jag att alla ni borde gå in och ta en titt på hennes instagram och följa henne. Det är värt det. Ett smakprov på vad hon bjuder på kommer nedan.

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *