Beauty,  Makeup,  Press samples

Star wars by Max Factor

Som jag sagt tidigare har Max Factor teamat ihop med Disney inför nya Star Wars filmen och gjort härliga sminkningar. Och såklart smink till. Så när dessa kom i brevlådan blev jag superglad. Det är två läppstift, ett guld och ett rött, och en mascara. Ni som sett andra färger så är det Covergirl som även gjort en kollektion med fler färger och nagellack.

Läppstiften är krämiga och härliga, det röda har jag redan hunnit prova och det sitter bra (behövde bara fylla på efter maten) och är sådär perfekt shimmrigt vilket är roligt då dessa mörka läppstift sällan är det. Det guldiga hade jag däremot kunnat önska lite mer från, det är väldigt skirt och ger bara ett lätt guldigt shimmer, men kan nog vara kanon att ha på ett annat läppstift eller om man bara vill ha ett glans på läpparna.Längst ner ser ni swatches på dem, där kan ni se hur täckande de är. 

Mascaran har jag inte hunnit testa, men det kommer såklart senare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *