Beauty,  Makeup,  Press samples

New Browgame by clinique

Hade du frågat mig för ett år sedan så hade jag förnekat det. Men nu erkänner jag. Jag har uppdaterat mina brynprodukter. Fick hem lite nyheter från Clinique för ett tag sedan, nyfiken som jag är på allt som har med bryn att göra testade jag med en gång. Och var extremt imponerad. Senare kommer en look där jag använt produkterna. Jag fick hem ett litet brynkit med vax, puder och highlight, en bryngel och en penna. Så det var verkligen att känna och testa för att kunna avgöra.

Clinique Pretty easy brow palette

Denna var jag först lite misstänksam mot, för jag har testat en del brynpaletter som ska innehålla allt och de har inte nått upp till mina krav.
Denna lilla palett innehåller ett brynpuder, en highlighter och ett fixerande wax. Till detta finns det två små applikatorer. Allt är numrerat fint och i spegeln finns en klisterlapp som visar exakt vart allt ska vara. Superenkelt! Denna klisterlapp går att ta bort när man kommit in i det och vet precis var och när man ska lägga produkterna.

Färgerna är väldigt bra då de håller sig kalla på mig, för varma bryn vill vi ju inte ha, och de glider lätt på huden och ger ett fint naturligt resultat. Waxet har jag inte riktigt provat då jag själv upplever att det nästan tar bort färgen när jag fyller i. Men kanske gör jag fel? Hursomhelst, pudret och hithlightern använder jag flitigt.

Highlightern ger ett lätt shimmer som ljusar upp utan att få det att se onaturligt ut, utan ger bara ett fint glow. Till detta har jag använt applikatorn som kom till då denna är liten och smidig och gör att highlightern hamnar precis där man vill. De övriga applikatorerna testade jag, men valde att använda mina fullsizeborstar till detta istället. Men kommerinte slänga dem då jag absolut kan använda dem när jag är ute och reser. Detta gör att de även känns användarvänliga för nybörjare.

Clinique Superfine liner for brows

Wow säger jag bara! Ni vet ju hur jag älskat mina brow wiz, eller hur?! Men denna är snäppet vassare, då den känns lite mer vaxig när den åker på. Den definierar brynen extremt bra och är lätt att variera mellan ett naturligt och ett mer markant resultat.

Några minus är dock att den inte går att skruva tillbaka om man skruvat upp den för långt och att det inte finns någon borste på. Borste är jag ju lite beroende av då jag gärna borstar mina bryn sådär 100 gånger om. Men jag använder min brynborste till detta så det är ingen fara, men hade såklart varit smidigare om det fanns i redan.

Clinique Just Browsing

En spännande produkt. Som en bryngele fast i mousseform. Borsten är liten och det som är på ser ut som en liten mousseklump och såklart undrar man om det verkligen går att få snyggt. Men det blir det. Det glider på fint och får stråna att se tjockare och mer definierade ut. En grym produkt för er som inte har så mycket färg på brynen men har en del strån. Färgen sätter sig fint på stråna och ger ett naturligt intryck som inte ser för geleaktigt ut.

Slutkommentar

Som jag sa tidigare, dessa har gjort att jag uppdaterat mitt browgame rejält. Favoriten bland dessa är brow liner tätt följt av Just browsing. Detta mest då jag inte är ett så stort fan av puder i brynen. Med det sagt vill jag absolut inte säga att Pretty easy är dålig, snarare tvärt om. Alla produkterna känns lyxiga, speciellt asken i sin spegelask, och gör brynrutinen till en enkel lek som alla klarar av.

Om jag inte minns fel så finns dessa redan ute i butik så gå in på närmsta ställe som säljer Clinique och testa! Och har ni redan testat dessa, snälla berätta för mig vad ni tycker om produkterna!

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *