Okategoriserade

A stress free day!

I ett tidigare inlägg skrev jag om Noa Relaxations och deras superhärliga egenskaper som ska minska kroppens stressnivåer. Där berättade jag lite om vad jag tyckte om deras smak Vildäpple och krusbär, men de har även en i form av Blåbär och Björksaft som är precis lika uppfriskande och fungerar på precis samma sätt.

Även denna smaken är väldigt god, lite för mycket saftsmak dock, för er som inte tycker om saft. Och jag själv föredrar Vildäpple och Krusbär, men det är bara en smaksak. Kan inte hitta några som helst fel och tycker om upplevelsen precis lika mycket med denna som den andra.

Dock vet jag många som är lite nyfikna på Noa Reaxations, och eftersom jag har följt dem lite på de sociala medierna så har jag även sett att de kan hittas i vissa butiker numera, både på Pressbyrån och i Lifebutikerna. Så mycket bättre och mer tillgängligt! Dessutom tycker jag att alla borde kika in på deras facebooksida då de gör en serie i hur man minskar sina stressnivåer där. Någonting som verkligen behövs nu i juletider!

​Dessa produkter har jag fått hemskickade som en gåva. Helt utan krav på att jag ska skriva om dem, så detta inlägg handlar om vad jag tycker om produkterna och beror helt på att jag vill berätta om dem för er!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *