Beauty,  Makeup,  Press samples

Max Factor Voluptuous False Lash Effect Mascara

För ett tag sedan kom det hem ett litet paket med posten innehållandes en spännande ny mascara, och en foundation, från Max Factor. Nu har jag hunnit testa den några gånger och kan faktiskt säga vad jag tycker om den.

Max Factor Voluptuous False Lash Effect Mascara är en Va-va-voom mascara som ska ge fransarna ett omedelbart lyft och 5 gånger så mycket volym i bara ett svep. Detta med hjälp av en specialdesignat helixformad borste, en stor borste som skruvar sig. Dessutom har den en specialdesignad topp som gör att du kommer åt även de minsta fransarna.

Så vad tycker jag då?

Såklart har jag inte lyckats fora före och efterbild, men kan ändå beskriva min känsla. Borsten är en hård borste, vilket är bra om man vill ha mycket separation men den är riktigt stor och att den skruvar sig gör den lite otymplig. Förstår inte riktigt hur den ska appliceras. Ett stort plus för spetsen dock, det är riktigt schysst att man kan bygga upp volymen med den.
Blir det någon volym då? Njae, kanske om man jobbar länge med den. Men absolut inte på ett drag, dock får man upp en fin böj och härligt separerade fransar. Skulle mer välja att kalla den en böjande och separerande mascara. Så en fin neutral en och inte en av mina favoriter då jag själv vill arbeta upp och få mycket volym i mina fransar.
Skulle nog vilja säga att den passar de lite yngre tjejerna som tycker om en stor klumpig borste, men som vill ha separation och inte betala så mycket.

Dessa produkter har jag fått hemskickade som ett pressutskick. Helt utan krav på att jag ska skriva om dem, så detta inlägg handlar om vad jag tycker om produkterna och är skrivet med mina egna ord.

Med Kärlek, Sara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *