Beauty,  Hårvård,  Press samples

Project Sukuroi

Jag har nämnt detta några gånger redan, men det tåls att sägas igen. Jag älskar det australiensiska märket Original & Minerals, så när jag fick hem deras nya leave in treatment Project Sukuroi så blev jag överlycklig.

Hade precis klippt av alla mina elaka torra toppar och då är det ju perfekt att behandla håret lite extra så att det håller sig helt fantastiskt fint länge. Så jag har dragit i lite efter varje hårtvätt för att ge håret en extra boost. Och det är precis så den ska användas, i nytvättat hår.

Krämen är en vårdande kräm som ska reparera håret från djupet med massvis med härliga ingredienser med fokus på Camelinaolja, som även är kallad ”Gold of pleasure oil” som även gett anledningen till att produkten hänvisar till guld. Det är alltså inget riktigt guld i, varför man nu skulle vilja ha det i håret? Utöver denna oljan är det Macadamiaolja och Keratin i för att verkligen ge håret en boost.

Project Sukuroi är inspirerad av Kintsukurio, en japansk konst att laga och reparera sprucken keramik med guld och silverlack.


Som ni ser så har den en lätt guldaktig färg och den är superhärlig att lägga i håret, men som vanligt med sådana produkter blir mitt hår lite strävt av den. Det ser och känns dock fantastiskt och jag märker att den hjälper mitt hår att hålla sig någorlunda fint i vinterkylan. Och bara det är ju helt underbart!

Som alla O&M produkter tycker jag den här är helt värd sitt pris och någonting som alla bör testa för att hålla sitt hår i ordning. Kan tänka mig att håret blir helt magiskt på sommaren då kylan inte torkar ut det så mycket som det gör.

Pris: 379 Kr (100ml) och finns att köpa på utvalda salonger samt på NK.

Dessa produkter har jag fått hemskickade som ett presskit, då jag varit intresserad. Helt utan krav på att jag ska skriva om dem, så detta inlägg handlar om vad jag tycker om produkterna och är skrivet med mina egna ord.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *