Beauty,  Press samples

Kardashian beauty

För väldigt länge sedan fick jag hem ett litet kit med Kardashian beauty så jag kunde testa dem. Har ju tyckt de var väldigt spännande då tjejerna ändå haft möjligheten att göra grymt bra produkter. Men vad tycker jag om dem? Är de värt att köpa dem?

Jag fick hem lite olika produkter så att jag kunde testa på dem i flera produktkategorier. Nedan ser ni de produkterna.

Whip lash mascara

Whip lash mascara ska vara en byggbar mascara där du själv kan bestämma vad för fransar du vill ha, du ska kunna bygga upp dem till fantastiska volymfransar om du vill. Det ska vara en slitstark formula som inte flagnar.

Men vad tycker jag? Ärligt så är den inte värd sitt pris, då den inte håller vad den lovar. Den ger inga fantastiska fransar ens på mina och den faller ner lätt. En budgetmascara med ett lite för högt pris. Hade den legat på under 100kr hade den varit värd att testas, men den kostar ändå nästan 200 och då tycker jag att man kan satsa på en som faktiskt håller vad den lovar och har kvalitet.

Pris 179kr

Mirror finish

Ett läppstift i pennformat med högt pigment som ska vara lätt och applicera. Den ska vara enkel att bättra på och ge ett fantastiskt resultat.

Och för en gångs skull stämmer detta helt perfekt, dessa pennor tycker jag om, inget krångel och det går snabbt att applicera. Det sitter bra och har en intensiv färg. Detta är en av de produkterna som är väl värda att testa om man hittar en färg man själv tycker om.Speciellt om man är lite torrare, då de är väldigt mjuka på. 

Pris 149kr

High eye-Q gel liner

En gelliner i pennformat som ska vara lätt att applicera och som ska kunna göra både tjocka och tunna linjer med ett svep.

Själv skulle jag kalla det kajal, eller ögonpenna, men det är väl en definitionsfråga. Den fungerar lätt att applicera och ger en fin färg. Men är som en ögonpenna är mest. Plus för att det är en väldigt fin färg och att man kan skruva upp den. Den är värd sitt pris, men finns billigare som håller samma nivå, och några kronor dyrare som är betydligt bättre.

Pris 125kr

Double up eyeshadow

En krämskugga i stiftformat som ska hjälpa en få till den där perfekta smokey eye looken. En intensiv färg med en formula med återfuktande egenskaper ska göra att det sitter hela dagen.

Dock känner jag att de inte är så intensiva men jag älskar den ljusare sidan, har använt den som highlighter i hela ansiktet och den är krämig och härlig att dra på. Jag förstår om folk tycker om den då den är enkel att använda och ger ett fint resultat. Absolut värd att testa!

Pris 139kr

Overwiew

Personligen är jag lätt besviken på märket, då de har sådana möjligheter att göra något fantastiskt och lägger sig på drugstorepriser, men med lite sämre kvalitet på mycket. Här hade de lätt kunnat öka kvalitet och pris för att få fram ett fantastiskt bra märke som hade kunnat sälja inte bara pga namn utan även pga kvalitet. Självfallet finns det en del guldkorn, men övelag är det inte mycket jag skulle köpa själv, tyvärr.

Läppprodukterna och krämskuggan är helt klart värt att testa, men inte mer än så.

Stay tuned så ska ni få se en sminkning jag gjort med produkterna!

Dessa produkter har jag fått hemskickade som ett presskit, då jag varit intresserad. Helt utan krav på att jag ska skriva om dem, så detta inlägg handlar om vad jag tycker om produkterna och är skrivet med mina egna ord.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *