Dressing that bump

Det har kommit till den punken nu när nästan alla kläder sitter illa, kroppen har förändrats så mycket att det är svårt att klä sig. Och jag räknade med att alla mina raka kläder skulle sitta som en smäck. Det är klart de sitter hel ok, men de hänger inte lika snyggt som innan.

Problemet är inte att det inte finns kläder, för det finns hur många babydoll och snuttiga kläder som helst för gravida, men vem vill se ut så? Jag är ju fortfarande mig själv och inte en ny människa. Därav tänkte jag slänga upp lite snygg mammainspiration, som inte kräver allt för mycket uppoffring. Så man fortfarande kan vara sig själv och ha bekväma kläder.

3 Comments

 1. lillafamiljenannorlunda

  30 november, -0001 at 00:00

  Vet precis vad du menar! Jag hatade det!
  Dessutom hade jag oturen att lägga på mig massa vätska med första barnet och med andra så var jag redan en modell större än innan första, plus att jag fick världens jätte mage ?
  Fy levde i de svarta mammalegginsen från hm 24×7 ? dock ingen hit i flera månader.
  Men en nysnittad öm mage uppskattade dem även efter förlossningen, haha.

  Önskar så att det fanns mer "riktiga" gravidkläder så man slapp känna sig som ett vandrande tält eller som ett gulligt pluttinuttigt vandrande svällande påskägg typ. ?

 2. Vintage

  30 november, -0001 at 00:00

  Jättefina gravid outfits ?

 3. Malin

  30 november, -0001 at 00:00

  Kolla topshop, dom har massa snygga mamma kläder, jeans etc. I alla fall här i London ?

Leave a Reply