Beauty,  Inspiration - Beauty

Resekit + tävling!

Detta är ett inlägg i samarbete med Pretto PR och Waterclouds.

Recensionen är helt och hållet min och åsikterna är mina egna, men tävlingen görs i samarbete med dem.

För ett tag sedan fick jag hem ett litet resekit från Waterclouds, innehållande schampoo, balsam och en fixerande hårspray. Perfekt tills när vårens weekends börjar ta fart och sommarens semesterresor börjar planeras. Många gånger blir man utelämnad till att köpa hårvård på plats, eller leva på hotellets vård. Men man vill kanske ta hand om sitt hår även på semestern?

Waterclouds produkter är tillverkade här i Sverige och är anpassade för det spröda skandinaviska håret vi har, och är helt parabenfria. Så härliga och bra produkter, som dessutom doftar väldigt gott. Det är Sea care i som återfuktar och havtorn ger omega-3, glans och ett bra UV-skydd till håret.

Jag tycker om produkterna och kommer vi iväg i sommar kommer de absolut att åka med i väskan då de är så mycket lättare att få med sig än de stora flaskorna man har hemma, eller att slänga över dem i små förpackningar som sedan slängs. Dessutom är de väldigt fina!

Tävling!

Vill ni också ha chansen att vinna ett lika härligt resekit som mig?

Svara då på följande fråga i en kommentar, och glöm inte att ange mailadress så vi kan kontakta dig!


Vilket är ditt drömresemål?

Tävlingen avslutas på söndag 24/4 klockan 18:00!

Grattis Frida! Hör av mig för att få din adress!

3 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *