Beauty,  Hårvård

Tävling – Waterclouds styling

Igår fick jag hem ett paket med dessa två godbitar. Har därför inte hunnit testa dem för att ge en bra utvärdering, men jag tycker ju om deras andra produkter så kan bara tänka mig att jag kommer tycka om dessa också. Om inte annat älskar jag deras förpackningar!

I samband med deras PR-byrå kommer jag också att tävla ut detta kit som presenteras nedan. Så längst ner i inlägget kommer vad som krävs för att vara med och tävla om lite härlig hudvård!

Instant heat protection

Detta är ett värmeskydd som både skyddar och vårdar håret. Detta gör den med ämnen så som Argan olja, Provitamin-B, olika proteiner och andra härliga ämnen som även ger en viss stadga och glans. Den hjälper även till att bevara färgen i håret och har ett UV-skydd vilket även skyddar håret i solsken.

Nu använder jag inte jättemycket värmestyling men fönar håret då och då, och kan detta hjälpa mitt hår att inte bli så frissigt och framhäva mina lockar lite kommer jag att bli nöjd.

Pris för denna är ca. 149kr/150ml

Divine Miracle Oil

Detta är en lättabsorberande hårolja med fyra olika oljor som är mjukgörande och ger en återfuktad känsla i håret. Dessutom ger denna kombination massvis med vitaminer till håret och ett bra UV-skydd. De olika oljorna som denna innehåller är:
Kameliaolja – En allround olja som ger mycket fukt och balanserar hårbottens sebumproduktion.
Macadamiaolja – En olja med massvis av antioxidanter och vitaminer som stärker och ger mjukt och vackert hår.
Arganolja – En tunn och lätt olja som vårdar håret.
Havtornsolja – En olja med höga halter av omega 3 och 6 vilket är nyttiga fetter, dessutom har denna olja ett naturligt UV-skydd.

Har bara testat den snabbt i morse men håret kändes mjukare och finare, men det återstår att se hur håret ter sig efter ett tags användande. Hursomhelst så låter det som en kanon olja efter sommarens bravader. (Och efter en graviditet)

Priset hittar jag inte tyvärr.

Tävling!

​Vinnaren är utsedd och kontaktad!


​Vill du vinna dessa två produkter från Waterclouds? Motivera kort varför du ska vinna dessa produkter i en kommentar och glöm inte att lämna din mailadress!

Tävlingen pågår tills på Söndag 18/9 21:00.

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *