Beauty

Missa inte tävlingen!

En liten påminnelse om tävlingen jag har i samarbete med Waterclouds, där ni kan vinna hårvård och styling. Här hittar ni inlägget!

Mitt hår har förresten vuxit som ogräs, och ser väl lite ut som det dessutom, under graviditeten och jag har varit snål och jäklig och vägrat göra något åt det. Har inte heller vetat vad jag vill göra. Men känner att det är dags nu. Kan inte leva på hårinpackningar och oljor längre. Dessutom vill jag göra något roligt med det. Men vet inte vad än så får ta mig ett snack med min bästaste tjej, Alex på Kokoro och se vad vi kan leka fram denna gången. För är det någon som kan göra magi med mitt hår är det hon. Eller ska jag vara ärlig verkar hon göra magi med de flestas hår.

Så bor ni i närheten av Göteborg så måste ni gå till henne, finns inga anledningar att inte göra det. (Säger jag som inte vart där sedan innan jag blev preggo, haha!)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *