Barn,  Cleo

Mammas älskling!

Cleo 6 veckor.
Body och Nalle från Newblie.

Min lilla tjej växer så det knakar. Det är helt otroligt. När jag tittar tillbaka på bilder så förundras jag över hur fort det går och att hon varit så liten så nyss. Jämför bara den översta bilden med den nedan. Det är så mycket närvaro, joller och skratt nu för tiden. Och betydligt mycket mer gnäll när hon upptäcker världen och vill upptäcka mer och mer, men inte kan ta sig fram. Man märker att hon blir frustrerad över både det och att hon inte kan förmedla vad hon vill. För varje dag blir hon mer och mer envis och får mer och mer vilja. Så vissa dagar är det mycket kämpande med henne, men det är väl vad man ska förvänta sig med en liten knodd. Men det är det värt, för det är så mycket kärlek och mys i henne att jag kan gå under.

Cleo 8 veckor.
Onsie från H&M.

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *