Beauty,  Hudvård

Livets ansiktsmask

Jag vet inte om jag har tipsat om denna innan, but I love it!

Det är en lermask från Epoch/NuSkin som innehåller havsalger som drar ut orenheter från huden. Och det verkligen märks! Huden känns mycket renare efteråt och har en helt ny lyster. Dock lovas det att den ska dra ur alla pormaskar på en gång, men det gör den inte. Däremot minskar de för varje gång jag använder den. Och som ni ser på nedre bilden så sitter mina vid näsan främst vilket gör att de syns rätt bra när man sminkar sig och gillar highlight. Så just nu kör jag en rejäl kur med denna nu för att verkligen dra ur allt.

Jag själv jobbar inte med NuSkin, men vet att många gör det så är någon sugen på att testa den så är det bara att höra av sig eller så kanske någon som läser detta vill kommentera här så ni kan hitta någon som kan förmedla!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *