Beauty,  Press samples,  Tävling

Adventstävling!

I samarbete med Pretto PR och Waterclouds.

Andra advent idag och då tänkte jag köra en härlig tävling för er mina kära! Hade velat ordna en hel julkalender till er, men det har inte funnits tid att ordna. Så när jag fick möjligheten att tävla ut 3 stycken Waterclouds Intensive repair treatment tyckte jag det var helt fantastiskt bra! Det kommer alltså vara tre vinnare i denna tävlingen. Se längst ner i inlägget vad du behöver göra för att vinna!

Intensive Repair Treatment

Waterclouds Intensive Repair treatment är en leave-in spray för skadat och behandlat hår. Den innehåller bland annat Macadamiaolja, hjortronolja, flera olika antioxidanter och Vitamin E för att skydda och vårda håret. Sprayen gör också håret lättare att reda ut och gör dessutom håret lättare att styla genom att både innehålla värmeskydd och UV-skydd.

För mig med mitt sönderblekta hår, som jag hatar att borsta är detta en toppenprodukt. Den framhäver även mina lockar eftersom den inte tynger ner håret. Dessutom går den snabbt att applicera och jag får inte för mycket produkt i håret, så om det lätt kan bli när jag när jag använder olja eller produkter man applicerar själv.

Ska bli spännande att se hur resultatet blir när jag använt den ett tag. Då kan jag berätta mer om vad jag tycker om den. Nu går jag bara på vad jag tycker efter två dagars användning, men den känns helt underbar!

Tävling!

Vill du vara med i tävlingen och vinna en av tre leave-in sprayer?
Motivera med en mening varför du ska vinna denna och glöm inte att skriva din e-mailadress så jag kan kontakta vinnaren!

För extrapoäng i tävlingen följ mig på instagram SaraGlavin_ och kommentera med ditt namn så jag kan se att du gjort det!


Tävlingen pågår till tredje advent, söndagen den 11 December 21:00 och vinnarna kommer att utses här och kontaktas via mail.

9 kommentarer

 • hannaashamn

  Åh vad kul jag är gärna med ? ja vart ska man börja, en sånhär hade vart guld till mitt hår då det är så otroligt slitet av allt mitt plattande och speciellt nu när det börjar bli kallt så märks det så tydligt att jag behöver något som hjälper mitt hår! Håller alla tummar jag kan ?❤️

 • Linda S

  Jag är gärna med! Såhär vintertid så använder jag ofta mössa och det sliter väldigt mycket på mitt redan slitna hår. Lite hjälp på traven vore toppen.

 • Natalie

  Hej Sara !
  Din gamla barndomsvän / granne från Nolvik här !
  Jag skulle bli jätte glad över att vinna .
  Jag har börjat få lite längre hår nu, och denna härliga leave in spray hade varit en fin hjälp till att få håret fortsatt fint och starkt !
  Älskar även hjortron , vilket bara är ett plus ?
  Har tyvärr ingen instagram ….

  Kram från Natalie

 • sandra'

  Vilken bra och rolig tävling ? jag är väldigt gärna med, och skulle vilja vinna för mitt hår har blivit slitet för jag blekt det, Sen är det perfekt att det även går att använda som värmeskydd då jag ofta plattar mitt hår, ( har också lockigt hår naturligt) Jag gillar dig på instagram heter ssandras.se där =)

 • Pernilla Wamsjö

  Hej,
  klart jag vill va med i denna utlottningen 🙂 Motivering: Mitt hår är slitet och Nött, blir på mitt frissiga hårburr sååå….Trött!!! Följer på Instagram @Nillwa

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *