Beauty,  Makeup

Daisy Beauty Expo 2017 – snapshots och video

Jag valde att filma lite under Daisy Beauty expo. Dessvärre blev det inte så mycket som jag velat då det var en liten tjej som plockade på uppmärksamhet. Lite samma var det när vi besökte de olika montrarna. Cleo stal showen och hon ville gärna vara uppe och med, såklart.

Men inspirationen är på max efter denna fantastiska dag och nedan får ni se lite av vad jag hade för mig! Där får ni också ett smakprov på allt härligt jag kommer att få testa på och recensera i vår här på bloggen.

Det hade betytt mycket för mig om ni som har ett youtubekonto går in och prenumererar på min kanal! Jag lovar att jobba på filmerna och göra allt för att utvecklas och få dem så snygga som möjligt.

Apoliva har gjort om sina förpackningar för att bli mer tilltalande, och visst är de snygga?!

Härliga nyheter från L’oreal!

Revlon lanserar ny hårvård och hade härlig styling och fest i sin monter!

Det fantastiska, Svenska sminkmärket som kör på naturligt utan att tumma på sminkegenskaperna, Palina var där. Snart kommer även hudvård från dem!

Både Eucerin och Yves Rocher var där och gjorde hudanalyser och gav de bästa tipsen på hur man kan få fantastisk hud. Eucerin bjöd dessutom på tips på produkter som Cleo kan använda.

Sommarparfymerna från Escada firar 25 år och lanserar en fantastisk doft med inslag av passionsfrukt. Scanco bjöd även på nyheter från Max factor och Tweezerman.

Fantastiska vårfärger från Dior!

Garnier tar steget vidare och lanserar kroppsvård och massvis av härliga duschkrämer.

Självklart kommer jag berätta mer om nyheterna och de övriga märkena jag träffade där, men ville ge er ett inlägg med en snabb sammanfattning och där ni fick se massvis med snapshots och film från själva expon. I kommande inlägg ger jag ju mer matnyttigt och specifikt om varje produkt/varumärke.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *