Beauty,  Hudvård,  Press samples

Acasia Skincare

Ett nytt hudvårdsmärke som jag tror många varit väldig intresserade och sugna på är Acasia Skincare och jag har fått möjligheten att testa några utav deras produkter. Jag har dock bara känt på dem ännu så har inte hunnit med någon djupare analys av dem men är väldigt positiv.

Det jag tycker om med denna serie är att det är en väldigt enkel och okomplicerad hudvårdsrutin som Anna Karin Wahlberg (grundare) tagit fram. Hon har vägt in sin kunskap som hudterapeut för att just ta fram en serie med innehåll som verkligen fungerar och jobbar bra ihop. Ingredienser som hjälper till att balansera och bygga upp huden.

Det ingredienserna jobbar för är att bygga upp fuktbarriärerna och se till att huden är väl återfuktad, de ska ge skydd mot fria radikaler och öka cellförnyelsen. De bygger också upp elasticiteten i huden och agerar lugnande. Så som ni förstår är det en väldigt snäll hudvård som samtidigt jobbar lätt med anti-ageing.

Acasia Skincare innehåller:

Clean cleanser: En rengöringsmjölk som effektivt rengör huden och ger fin lyster. Använde den för att ta bort läppstift jag testat på handen som verkligen inte ville gå bort. Men det är borta och huden känns jättemjuk och len.

24h repair cream: En kombinerad dag och nattkräm som ger näring och fukt till huden. Den är framtagen för att passa känslig och torr hy, men alla hudtyper behöver fukt så därför kan alla använda den. Trots att den är just så fuktgivande upplever jag den väldigt lätt och skön på huden och den doftar sådär neutralt och bra.

Recovery mask: En stärkande ansiktsmask som jobbar på att lugna huden och öka dess elasticitet. Det är en mask som är tänkt att användas 2 gånger i veckan, men som även är tunn och fin så den lätt kan lämnas på över natten.

Lift me up Sheet mask: Även i denna serien finns en sheetmask, en som fungerar likt ett ansiktslyft på papper. Den innehåller ett kollagenserum och e-vitamin och fungerar kanon att använda på dagen innan ett stort event, eller när man vill vara extra snygg!

Ska bli väldigt spännande att testa dessa och om några veckor får ni en mer utförlig recension om vad jag tycker! Men än så länge kan jag säga att jag är väldigt positiv till dem och tycker de känns fantastiska. Jag tycker också om att det är en väldigt enkel procedur vilket gör att även de som inte orkar eller hinner med en avancerad hudvårdsrutin kan använda denna.Detta inlägg innehåller pressprover jag fått med vetskap om att jag själv väljer vad och om jag skriver om produkterna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *