Barn,  Cleo

5 månader

När blev hon så stor min tjej? Jag förstår inte, känns fortfarande som hon kom igår och nu har hon mer än dubblat sin vikt och vuxit hela 15 cm från start. Stor klump är vad det är. 8680 gram eller är det dags att börja prata kilo nu? 8,6kg. Det känns ju som att det är hur mycket som helst. Längden den ligger på 64,5 cm. Så nu är hon stolt bärare av 62/68. Till och med 74 passar på lilla knubbis. Och jag som trodde hon skulle bli en liten tjej, eller i alla fall någon som följde storlekarna något sådär. Men icke! Hon gillar mat och växer så det knakar.

Vi har fint tagit oss igenom 4 månadersfasen och hamnat hos Solskenscleo igen, förutom några tuffa dagar nu efter vaccineringen som sänkte henne rejält med hög feber och ingen ro. Men det känns som även det börjar lugna sig nu och det är någonting man få ta. Vill ju inte att skitungen ska få polio eller kikhosta, inte heller att hon ska kunna smitta någon annan som inte kan vaccinera sig med det!

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *