Övrigt

#nouw30daychallenge

Precis när jag suttit och tänkt på att jag verkligen måste komma igång här igen, få upp flowet och inspirationen lägger Nouw ut en challenge, #nouw30daychallenge som går ut på att skriva ett inlägg om dagen genom hela februari. Vilket är helt perfekt för mig. Då kommer jag få in vanan att få fram nytt inspirerande content och samtidigt så får jag läsa massvis med nya härliga bloggar av andra som gärna vill ta sig genom detta.

Meningen med challengen är att utvecklas i sitt bloggande och den som gjort det bäst genom perioden vinner en resa till London. Fantastiskt ju! Två flugor i en smäll!

Men vad är det jag främst vill ha ut av detta mer än att just få upp inläggsfrekvensen på bloggen så är det att utvecklas i min inspiration till er, bjuda er på härliga nyheter och recensioner. Inspirera med trender och egna kreationer. Och dessutom bjuda på lite skratt och härligheter från min vardag med Cleo. Allt detta får plats på ett bättre sätt när fler inlägg skrivs.

Jag vill utveckla mitt skrivande och mitt bildspråk med er! Jag ser alltså inte detta som en februarichallenge som sedan ska läggas på is, utan jag vill gärna fortsätta med detta efteråt och komma in i flowet. Jag vill skapa för er!

6 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *