Inspiration - Beauty

#tuesdaylove – Svenska beautybloggers

Jag fortsätter på beauty och har här listat tre svenska skönhetsbloggar jag älskar för tillfället. Som inspirerar eller på annat vis förtjänar min kärlek. Det är ju ändå alla hjärtans dag. Utöver deras fantastiska kunskap inom mode och skönhet så har samtliga av dessa godingar katt. Fast det verkar nästan alla som sysslar med skönhet ha.

FashionInk

Kalmartjejen Alexandra driver fashionink . Hon bloggar om mode och skönhet och bjuder på recensioner och information om de flesta nyheter som hamnar i svenska butiker. Vill man veta något om en produkt, och få det ärligt lagt skulle jag tipsa er om henne! Dessutom bjuder hon på härliga produktbilder och kollage.

Killer Colours

Viola är från Göteborg har världens finaste katt efter mina, alltså jag dör för den. Men hon är också fantastiskt duktig på att ge bra swatches, nyheter och härliga sminkningar. Hon har drivit bloggen Killer colours sedan 2008, så hon har även hon varit med ett bra tag!

Vintertroll

Vintertroll delar med sig om jakten på den perfekta foundationen och massa annat fint man skulle kunna veta mer om. Hon är en rätt ny blogg för mig, har inte sett den innan vad jag kan minnas. Eller så är det en nygammal. Men hon är verkligen värd ett besök. Produkttester och nyheter skrivna med egna ord och åsikter.

#nouw30daychallenge #beautyblogg #beautyblogger #skönhetsblogg #tuesdaylove #tips

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *