Makeup,  Press samples

Loreal infaillable lip paint

Nu i februari kommer det (kan redan landat) massa nyheter från L’oreal. Det kommer att komma fantastiska rouge och concealerpaletter, härliga läppstift, en ny mascara och dessa Lip paint. Kommer såklart att berätta mer för er om alla nyheterna snart, men väljer att ta dem för sig för sig.

Det är nya liquid lipsticks, eller om man så vill högpigmenterade läppglans. Tycker dock det första ger en bättre bild av vad det är då de faktiskt har två olika finishar. Det finns både de som blir matta och de som håller sig glossy. Väldigt bra plockat av dem då glossy verkligen är något som kommer, men oftast följs av en viss transparens. Dock tar det ett litet tag för dem att torka och för att man ska se skillnaden. Men de sitter väldigt bra och är ett kanonalternativ till de lite dyrare liquid lipsticken som finns.

Färgerna är fantastska och jag är glad att de faktiskt kommer i sådan variation, visst drar det fortfarande till att vara olika röda nyanser. Men de är inte så lika som man först kan tro. Titta bara på mina swatches här.

207 Wuthering purple, 103 fuchsia wars, 204 Red actually, 101 Gone with the nude, 205 Apocalypse red, 102 Darling pink.

Här är precis efter att jag kletade på dem, så de har inte hunnit torka ännu. Dum som jag var tog jag även bort det innan jag låtit det sitta. Men ni ser färgerna i alla fall. De som börjar med 2 är matta och de med 1 är glossy. Lätt att skilja dem åt dessutom.

Applikatorn ska vara formad på ett sätt som gör att det ska vara superenkelt att applicera, men jag tycker inte om den. Till deras försvar så tycker jag aldrig om applikatorer för jag gillar att använda läppensel. Den är visserligen kanon att lägga mitt på läppen. Men för att få till en sharp läpp gäller det att ha en fin och följsam pensel. Om du frågar mig!

Dessa ligger på 99 kr styck, vilket är ett kanonpris med tanke på vad man får!

#nouw30daychallenge #loreal #liquidlipstick #lipstick #pressutskick #skönhetsblogg #beautyblogg

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *