Beauty,  Hudvård,  Press samples

Rosenserien oljor!

Vi har haft hemma två oljor från Rosenserien på prov, en till mig och en till Cleo. Vilket har varit fantastiskt, för jag älskar oljor. Och min hud älskar oljor. Lillans också har jag märkt. Det har också varit perfekt väder för man är lite extra torr, och mitt ansikte har varit katastrof. Så hoppas på en vändning nu, för har bara hunnit testa den till mig lite då jag haft annan hudvård på prov. Men nu ska det oljas in i ansiktet!

Rosenserien jojobaolja

Denna olja fick vi med oss hem till Cleo från Stockholm och har använts flitigt sedan dess. Den har stått på skötbordet och använts på fossingarna lite då och då. Lite vid massage men främst har jag sprayat lite på tvättservetterna när jag torkat rent. För jag älskar att använda lite olja till det och detta känns så mycket bättre än vanlig babyolja.Oljan har verkligen varit en dröm för oss till detta. Har själv testat att smörja in mig med den och huden bara suger åt sig.

Det är bara ren kallpressad jojobaolja i, så inga konstigheter. Det är en balanserande olja som motverkar torrhet och samtidigt inte ligger kvar, utan den går in snabbt i huden. Vilket är bra eftersom oljan är gul, inte något man vill ha på kläderna.

Den ska också vara en superprodukt för torra naglar, det återstår dock att se, men kommer absolut att testa det också.

En flaska kostar 335kr . Ett bra pris med tanke på vad man får för den, men det kan ju gå åt en hel del om man använder den till allt (naglar, hud, ansikte, hår och badolja) men och andra sidan är det inte så mycket annat man behöver köpa på sig då.

Rosenserien Body oil

Detta är ännu en multiolja, den funkar fint på både ansikte och kropp och är en extra lyxig olja innehållandes havtorn. Havtornet är det som gör att den är proppad med vitaminer och omega fettsyror. Det är en olja som passar alla, men är perfekt för den torra hyn. Oljan är naturlig och vegansk, riktigt bra alltså.

Den är superhärlig och smälter in i huden, dock kan jag tycka att den svider lite. Vet inte om det är för att jag är så torr eller om det är att det är något i den som är lite för starkt för mig. Det är ju växtparfymer i och alla typer av parfymer i hudvård kan ju ställa till det för mig. Att det är parfymer i märks dessutom, den luktar en hel del.

Men jag kommer att fortsätta använda den, för huden känns mjuk och fin av den och än så länge är det bara precis efter att jag lagt på den jag känner lite obehag. Så efter någon minut är det ingen fara, då är det bara mjukt och skönt.

Oljan ligger på 405kr .

#nouw30daychallenge #skonhetsblogg #pressutskick #rosenserien #ansiktsolja #babyolja #kroppsolja #beautyblogger

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *