Beauty,  Press samples

TB-boxen

För ett litet tag sedan fick jag hem en fin liten box från Tradebanco med några av deras vårnyheter. Massvis med härligt låg i den så jag tänkte presentera produkterna lite närmre här. Vi börjar med en film jag spelade in när jag öppnade boxen och på så vis mina first impression av produkterna. Sedan följer en liten genomgång av dem och vad jag tycker nu när jag testat dem lite längre.

Bodylotion och parfym 4711 Acqua colonia

Från märket 4711 fick vi två produkter, en parfym och en bodylotion. Parfymen hade en härlig doft av rosépeppar och grape. En livlig och glad doft med en viss krydda. Detta är en doft som faller mig i smaken. Den är inte för påtalig utan ligger främst fint i bakgrunden som jag tycker att en doft ska göra. Men den är ju lite speciell i och med peppardoften. Dock tycker jag att ni som har möjligheten att dofta på den ska göra det, det är ju helt klart en doft inte alla har.

Kostar 249kr.

Tillsammans med parfymen finns det också en bodylotion, den finns i samma doft som ovan men för variationens skull fick vi en annan doft. Mandarin och kardemumma. Ja ni ser ju trenden i en härlig mix av frukt och kryddor. Detta är en energigivande och orientalisk doft, som också är väldigt härlig. Dock tycker jag att den har lite väl stark doft för att vara en bodylotion. Då tycker jag nästan man bara ska ana doften, i alla fall om den är så parfymig som denna.

Kostar 149kr.

Löspuder Deborah Milano

Ett superfint puder som finns i flera nyanser, som håller huden matt och ska fungera perfekt för baking. Det blir nästan lite väl matt på mig tyvärr. Missförstå mig inte, det är ett fantastisk puder men när jag testade att baka så sög det upp nästan lite väl mycket fukt. Vilet kan vara bra på vissa, men för mig med mina små torrynkor är det inte är världshit. Att dock lägga det i ansiktet med en stor borste eller den medföljande puffen fungerar kanon och ger ett jättefint resultat.

Kostar 100-200kr (har tappat bort lappen och hittar inte priset, men från vad de övriga produdukterna kostar)

Replay Stone supernova

Detta är en vidareutveckling på Replay Stone och finns både i en dam och en herrdoft. De ska likna meteorer och har härliga och kreativa doftsammansättningar. Supernova for her har en kryddig doft med härliga blominslag, dessa tar dock bort lite av det kryddiga tycker jag. Själva doften är väldigt snäll och fungerar fint som en vardagsdoft. Du hittar viol, ros och gerdenia i, likaså mysk och sandelträ. Även andra noter går att finna. Tycker det känns som en ung och livfull doft som passar en lite mer sportig pingla som inte vill dofta ren sportdoft.

Kostar 249kr

Hawaiian Tropic Golden tint

En lätt solskyddsfaktor som ger en liten hint av brun utan sol. Man slipper alltså känna sig så superblek vid de första strålarna. Att den sedan kunde haft en högra SPF är ju en annan femma. Men man kanske kan mixa den med en vanlig?

Kostar 129kr och är ett väl valt extraskydd för huden.

3 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *