Beauty

Goodies från Beautyeventet på Pigalle

Vi fick en så himla fin goodiebag på Beautyeventet jag var på på hotell pigalle. Så jag bara måste visa er allt fint de lagt ner jobb på att få med. Så fantastiskt bra jobbat! Flera av de fina goodiesarna kommer jag att presentera mer senare, då jag hunnit testa dem och kan göra en värdig recension. För det tycker inte jag man kan göra förrän man faktiskt fått känt på produkterna riktigt. Så här blir det mest att visa upp dem eftersom jag hunnit testa ungefär noll av produkterna än så länge. Har varit lite annat som kommit i vägen som ni kanske förstår.

Hudvård från Oslo Skin lab, Kalamata, Naturativ , Carmex , Dermosil , Weleda och My Beauty Clinic .

Hårvård från Rapunzel , Grazette och bracebands .

Proteinpudding (och en bar) från Barebells .

Nagelvård från Trind .

En egen liten goodiebag från Glam of Sweden .

Tack igen till @Storstadsmamman och LM Event för detta fantastiska event! Ser fram emot fler härliga event i framtiden.

5 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *