Övrigt

Det händer lite grejer här..

Egentligen så är det ju ganska s tyst på bloggen för tillfället, livet har kommit ikapp. Med det har jag tänkt göra lite förändringar och hoppas ni hakar på dem. Tids nog är tanken att ni ska få vara med. Men fram tills dess ska jag försöka hålla er lite uppdaterade om Cleo, om nyheter inom skönhetsvärlden och med inspiration. Försöka.

Jag hoppas också ni vill hjälpa mig med en grej, eller jag behöver verkligen er hjälp och det tar ju inte många sekunder. Så snälla hjälp till! Vad vill ni att jag ska fokusera på i bloggen? Har ni önskemål på vad som komma skall? Har några förslag sedan innan på ämnen och sådant. Men ni kan komma med förslag på ämnen, förslag på teman eller bara lite härlig kritik. Kom igen! Det betyder mycket!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *