Beauty,  Makeup

Contouring 2.0

Jag har varit lite trött på detta med Kim K-contouring ett bra tag. En grym modellering är alltid en grym modellering. Men var sak har sin plats. Så nu när det faktiskt börjat pratas om ”den nya contouringen” eller helt enkelt en softare variant av contouring, ni vet på det sättet man gjorde det innan det blev en trend? Då blir jag så himla glad! Att man faktiskt bara lägger tillbaka skuggorna och håller det soft och naturligt. Och för det krävs inga kit, det krävs bara en färg för att göra detta, betydligt mycket billigare och enklare för alla.

Såklart har jag undersökt vilken färg det skulle vara och har faktiskt hittat en färg som passar många, i alla fall många av oss blekfisar. Och färgen är från MAC och heter Harmony. Den är en härlig mix mellan de två mest använda i Anastasias contourkit. Nedan har jag jämfört dessa tre. Det är den som är längst till vänster.

Den kostar 240kr och är så värd det, speciellt när man ser hur mycket de olika contourkiten som finns kostar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *