Dagens Makeup

Dagens makeup: Copper eyes

Jag vet att det inte blivit så mycket skönhet det senaste, ledsen för det. Dokumenterar mest min lilla fjomp och är allmänt stressad och får inte till så bra bilder när jag ska till jobbet. Och de jag får till hinner jag knappt redigera. Så som ni förstår är det lite lättare att skriva om en härlig liten tjej och hennes bravader.

Självklart  minns jag inte vad jag använt till denna sminkningen mer än några få produkter. Så jag ger er helt enkelt dem och lovar att bättra mig på både bildkvalitet och produktlistor i framtiden. Snart ska jag väl komma i fas har jag tänkt!

Till basen har jag använt:

MAC Face & Body foundation
Anastasia Concealer
Makiash loose powder
MAC Harmony
MAC Soft & Gentle highlighter

Till ögonen:
För koppartoner: MAC pigment Coppersparkle och Fix+
MAC extended play mascara

Till läppar:
MAC Viva Glam Rihanna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *