Event

Aimn Göteborg

Förra veckan var det äntligen dags för Aimn Göteborg att öppna och för oss som älskar Aimn att få en egen butik att gå till och känna och klämma på produkterna istället för att köpa dem online. Lyckan! Butiken öppnade uppe i Femmanhuset så ett väldigt bra läge för att svänga förbi på väg till eller från jobbet.

Självfallet var vi där på invigningen för att handla lite nytt och se de fina nya lokalerna och fick med oss lite nytt hem. Både till mig och Cleo faktiskt. De har nämligen även minitights i från Aimn i butiken här i Göteborg! Och det lär ju inte vara det sista paret som jag köper till både mig och Cleo för att matcha!

Invigning av Aimn Göteborg

Det var långa köer och mycket folk, för alla ville ju såklart komma och fira. Vilket är jätteroligt att se för det behövs verkligen fler konceptbutiker här i Göteborg där man kan finna precis det man vill ha.

Lokalerna i Aimn Göteborg har de obligatoriska fotoplatserna, ett underbart träd och det bjuder verkligen in till att bara komma och hänga.

Vad fick vi med oss hem?

Efter ett tag tröttnade Cleo och ville gå hem, inte så konstigt när vi knött och försökt komma åt det vi ville ha. Men båda var väldigt nöjda när vi kom därifrån med precis det vi hoppats på att hitta. Även om Cleo tyckte bäst om gympapåsen man fick på köpet när man handlade.

Med oss hem fick vi rosa resistanceband och varsinna Eden tights.

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *