Häng på Stadsbiblioteket

Det verkar ha varit något strul med mitt inlogg, men nu är jag här igen. Egentligen spelar det kanske inte så stor roll att det strulat, har inte haft så mycket att skriva om då jag tappat inspiration. Har ni förslag på vad ni vill läsa mer om får ni gärna kommentera det.

Hursom, för några dagar sedan hade vi en riktigt tjejdag. Jag och Cleo skulle till stadsbiblioteket och sträcka på benen, komma ut och helt enkelt få busa av oss. Men ungen stenslocknade påväg in till stan så jag promenerade runt en sväng. Mötte upp min mamma och väntade in att lillan skulle vakna.

En supernöjd tjej som fått busa av sig på Stadsbiblioteket.

När hon väl vaknat så gick vi upp till Roots för att äta, det blev sedvanliga bananpannkakor till henne och för både mig och mamma blev det en vegansk sallad. Perfekt lunch. Därefter gick mamma vidare och jag och Cleo spenderade några timmar i att leka jage, mysa och läsa böcker på Stadsbibliotekets barnavdelning. Ni som inte varit där borde verkligen gå dit. Det är supermysigt och finns massvis med saker att göra. Man kan förutom att mysa och busa, måla, pyssla och bygga klossar bland annat. Spela spel tror jag också. Och allt i en barnvänlig miljö med Roots en våning upp, så man lätt kan ta sig till fikat när det behövs fyllas på med kaffe! Drömmen!

En underbar vegansallad från Roots

 

Som vanligt har jag inte med mig kamera utan kör på halvdana bilder från mobilen. Det får vara mitt mål i år, ta med kameran och fota!

3 Comments

 1. Anna

  15 mars, 2018 at 21:45

  Hej! Finns det saker att göra även för en 9-månaders bebis tror du eller är det mest för dem som är lite större som Cleo? 🙂
  Kram / Anna

 2. Platser jag vill fotografera på under våren och sommaren - Fotoliselotte

  16 mars, 2018 at 08:05

  […] Sara Glavin i Botaniska trädgården. Jag gillar det här fotot så mycket!  […]

 3. Frida Björkroh

  17 mars, 2018 at 15:00

  Så mysigt med stadsbiblioteket, aldrig testat roots men det ser ju magiskt gott ut ??

Leave a Reply