Familjeliv

Surfartjejen

Vi fortsätter på temat sommar. För nu blir det mycked bad, hav och sol på lediga dagar. Tar vara på livet med Cleo även fast jag försöker få in träningen och vilan i detta. Så vi åkte ut till mina föräldrar igen, lånade pappas sup och gled runt lite på. Det var uppskattat av lilltjejen en stund. Sedan blev hon trött och hungrig och då passade inget.

Jag passade också på att träna på altanen, men det gick sådär i 30 graders värme, men ett litet pass innan vi gav oss ner för att vinka till Seb när han var ute och åkte lyckades jag med. Och det var verkligen skönt, varmt men skönt.

Världens finaste baddräkt från Billabong junior

Har ni sett den ubersöta baddräkten vi hittade till Cleo? Vi hittade den på Tracks recycle, en second hand butik vid Chapmans Torg med fokus på friluftsliv och sport. Så en hel del vandringssaker, men också fina surfsaker och lite till barn. Då såklart inom varumärken som platsar butiken. Och denna goding höll vi på att missa då den hängde precis bredvid dörren, i fönstret. Såg den faktiskt på vägen ut. Det är en perfekt baddräkt från Billabong junior till henne. Och hon verkar nöjd med den. Den täcker bra i nacken och skyddar axlarna och bröstet. Inget med att bränna sig här inte.

[easy-image-collage id=1729]

jag verkligen älskar färgerna, mönstret och de små söta volangerna. Tjejigt, men med en schysst twist. Perfekt för min bustjej.

Cleo vägrade som sagt åka helt plötsligt och inget var roligt, så jag fick mig en liten tur själv. Och det märks att man inte gör det så ofta, för man får träningsvärk av det!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *