Beauty,  Tips

Brun utan sol

​Nu börjar vi se solen, äntligen. Och jag har ju redan nämnt för er hur viktigt det är att använda SPF alltid för att skydda huden från solen. Och såklart blir man brun ändå. Men jag, precis som många andra är ändå en sucker för att vara sådär superbrun (som jag verkligen inte är nu) men snart planerar att bli. Dock vill jag inte riskera vare sig pigmentfläckar, extra rynkor eller cancer. Så jag tar det säkra före det osäkra och BUS-ar mig själv. 

Såklart är det ett jäkla meck med brun utan solen, den kletar, den blir ojämn och man får finnar. Så ett riktigt bra tips är att införskaffa sig handsken på bilden ovan. Jag trodde inte själv på det, men tänkte att det kanske var värt att testa. Och det var det. Inget kladd, den får ut produkten jämnt på huden och det blir riktigt snyggt. En annan sak som kan vara bra är att välja en produkt som gör att man blir brun direkt. Då ser man snabbt ojämnheter och man behöver inte vänta flera timmar på resultatet. Och vad gäller finnar och annat skojigt så är ju busen ganska stark så oroar man sig för det, eller är känslig är det bra att välja en produkt anpassad för ansiktet. Här kan jag säga att jag fuskar lite, och ångrar mig varje gång. Men jag glömmer alltid att köpa till ansiktet. Får försöka påminna mig själv.

5 kommentarer

 • amandamaria

  Loreals som på bilden är så sjukt bra, den bästa jag har testat, absolut inga fläckar och är jätte lätt och går snabbt att ta på! Kan verkligen rekommendera!

 • Saraglavin

  Åh den är det? Får testa den nästa gång då. Vart lite försiktig till den då många rekommenderar St. Tropez spray istället. Men blir den brun med en gång? Det här med att vänta på resultat är inte min grej ?

 • Saraglavin

  Kan vara värt ändå. Så länge det blir jämnt och fint! ?
  Haha, an undviker ju den in i det sista. Den kostar ju 400kr typ. Själv kör jag på en rejäl budget (2 Pund tror jag) från Primark som faktiskt är skitbra, men inte sett i sverige ?

 • amandamaria

  inte riktigt dock, men det dröjer inte allt för länge innan den ger färg. Har också hört gott om st. tropez men har inte testat den själv ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *