Beauty,  Press samples

Rewiew: Rapsodine

För några dagar sedan fick jag hem ett paket med lite roliga produkter att testa. Produkter från det svenska hudvårdsmärket Rapsodine.

Rapsodine är ett företag från Mariestad som arbetar mycket med ekologiska och naturliga produkter med kallpressad rapsolja i. Detta för att behålla alla de viktiga fetter och vitaminer som finns i oljan.
Huvudsakligen så är hela produkten, innehåll och förpackning, tillverkad i Mariestads närområde. Vilket för mig låter fantastiskt, hudvård som är närproducerad och till största mån ekologisk!

Rapsodine bodylotion

En svagt parfymerad bodylotion som lätt går in i huden, vilket jag uppskattar då jag hatar när det klibbar och har sig! Huden känns härligt mjuk efter användning. Den finns också i parfymfri variant vilket är ännu bättre för er med känslig hy.

Bodylotionen innehåller såklart rapsolja som gör hyn återfuktad länge. Till detta är det även ljung i vilket jobbar för att bevara elasticiteten.

Rapsodine fuktighetskräm är en rolig produkt!
Det är en intensiv kroppslotion som ger riktigt torr hy en boost. Så perfekt för att få lite extra fukt till vintertorra ben som vill ut i solen nu. Oftast brukar man ju behöva smörja om och om igen, men med denna upplevde jag att en gång räckte gott och väl på morgonen och det torra håller sig borta hela dagen.

Denna är riktigt värd att testa!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *