Beauty,  Dagens Makeup,  Tips

H&M Beauty

Hallå, ni missade väl inte att H&M skulle nylansera sitt smink? Jag har redan sett att det dykt upp i butikerna och det ser magiskt ut! Har såklart redan testat en del, typ de matta läppglansen och ögonpennor. Och ja, jag är såld! Fantastisk pigmenterade färger och nästan gratis (ögonpennor för 50 och läppstift/glans för 80, jo tjena). Det är riktigt värt att se mer på. Tydligen ska en av deras fyra mascaror vara helt outstanding men jag vet inte vilken tyvärr. Dock skulle de allihopa kosta 99kr, så det kan ju vara värt att testa sig fram!

You haven't missed the relaunch of H&M and their Beauty line? I found some of their things in store and bought a few, the lip stains, velvet lip cream and eye pencils and they are really good, in both pigment and price! You should definitely check them out! What I've heard there should also be an totally amazing mascara aswell, don't know which one though.

Base: Anastasia Beverly hills concealer, Mac waterproof foundation, Mac prep and prime, Clinique mattifying powder, Anastasia contour kit.

Eyes: Shadows from Färg cosmetics, metallic eyepen H&M beauty, UNE liner mascara.

Brows: Anastasia Dipbrow Ebony, Browgel espresso, Pro pen 1 as highlighter.

Lips: H&M beauty velvet lipcream pep talk and lipstain centre of attention.

2 kommentarer

  • Saraglavin

    JA! Gört! Jag hittade dessa när de packade upp på kungsmässan. Men har sett att de börjat bygga om femman, så hoppas de fått upp det än! Testade glanset ensamt nu bara, och jäklar vad det satt och var färg i det! ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *