Beauty,  Press samples,  Tips

Dermaceutic Derma Lift 5.0 Serum

Jag är upplärd i en värld där det sägs att man ska börja arbeta med anti-agingprodukter när man fyllt 25. sen är det ju väldigt individuellt också, vissa son är 22 kan ha en hud som är 45 och en 45åring kan ha hud som en 22-åring. Men det viktiga att veta är att det inte skadar huden, som man ibland hör ryktas. Utan krämerna gör ingen nytta helt enkelt.

Dock är ju jag enveten som jag är och vill börja jobba mot mina linjer och glåmigheten i hyn som kommer med åldern. Och jag har tänkt skriva om detta serum tidigare, men helt ärligt ville jag testa det lite och sen har jag haft fullt upp. Hursom. Här kommer det.

I’m raised with that when you turn 25 you should start working with anti-aging, but ofc it’s individual. Some peoples skin looks like 20 when they are 40. But there is no danger in starting to early, but you will pay for the ingredients in vain.

I’ve tried this serum for a while, and have been mening to write about it. But the time has worked against me. But now it’s time.

Jag har tidigare testat Dermaceutics produkter och varit väldigt nöjd. Så när jag fick chansen att testa på detta serumet, och läsa lite mer om det blev jag väldigt glad. Dessutom, ser ni den lilla tuben med Sun Ceutic? En sådan tub borde alla ha hemma, perfekt när man vill skydda huden lite extra från all sol!

Dermaceutic Derma Lift 5.0 är ett direkt upplyftande serum, som ger ett lite yngre uttryck direkt. Inget jag märkt av så sett, men å andra sidan så var ju jag mer intresserad av de långtidsverkande ingredienserna då jag inte heller trodde att jag skulle få ett yngre uttryck i min hy. (Jag menar, den ser ju inte direkt gammal ut) Dessutom fick jag rådet att använda denna som ett nattserum för att ta vara på att huden jobbar som bäst då, och för att inte överdriva de aktiva ingredienserna redan. Serumet har flera viktiga ingredienser som arbetar för att förebygga åldrandet. Och jag tänkte gå in på några här nedan, mest för att det är så jäkla intressant, och svårt.

5% Peptidkomplex – Är en aktiv anti-wrinkle del, stimulerar collagen och elastin för att få en mer elastisk hud med minskade, och förrebygda ålderstecken.

3% Pullulan extrakt – för att ge en direkt uppstramning av huden, den direkta visuella delen.

0,5% Bakuchiol – Stimulerar hudens cellförnyelse och skyddar torr och skadad hy.

1% Ceramider,Panthenol, Allatoin och mineraler som hjälper huden att hålla uppe en skyddande barriär och återfuktar.

Dessutom innehåller serumet inga parabener, vilket är grymt!

Men nog med fakta, vad tycker jag då? Då jag endast använt den på natten för att inte irritera huden med så mycket aktiva ingredienser så har jag inte tänkt på det direkta. Men jag har upplevt min hud som mer återfuktad, och lite jämnare i tonen sedan jag började använda serumet. Det är skönt att ta på och går in lätt i huden. Jag skulle nog säga att jag hade sett en större effekt om jag var 36 istället för 26, men att använda detta i förebyggande syfte, om man inte har känslig hy, är ett hett tips. Fokuserar mycket på fukt i min övriga hudvård, så att då få in ett serum som arbetar lite för att jag ska se ut som 25 föralltid är ju fantastiskt.


​I’m a fan of dermaceutics products and also of this serum, I haven’t seen the instant effect from the serum but that’s perhaps because my skin is to young for that and that I followed the advise to only use the serum at night to start with. But I was more interested in the longterm ingredients to keep my skin look 25 forever, so maybe I won’t see the full result until I’m 40 😉  But this serum is easy and soft to apply, it melts into the skin and I would recommend it to someone concerned about wrinkles, or afraid to get them, if they dosen’t got sensitive skin. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *