Beauty,  Dagens Makeup,  Inspiration - Beauty

Höstfokus – Natural cheeks

Efter dagar av extrem contouring, solpuder i massor och överdrivet smink är det dags för någonting mer naturligt. Yes, jag skriver under på att jag aldrig kommer överge mina contourkit, har jag contourat sedan 2009 så kommer jag fortsätta men med en lättare touch i höst. Mer fokus på ett perfekt rouge. För här ovan bjuder Ralph Lauren, Donna Karan, Mikael Kors och Chloé på precis det där. Väldigt naturligt, lätt fokus på kinder, med också med ett extremt fokus på naturliga bryn! Groomade sådana. Men bryntrender för hösten kommer få sitt eget inlägg såklart, med tutorials. (Men vill ni ha dessa, kolla på inlägget från TV4s Nyhetsmorgon med Anastasias stenciler)

Men hursom, byt bort era glittrande, bruna rouge mot en mer naturlig ton som appliceras på kindäpplet. Och det behöver inte vara dyrt, både UNE och Kicks har rouge som passar även en mindre plånbok. UNES krämrouge är to die for (will show you later) så det borde ni verkligen testa! Till detta kan ni som ändå vill få lite färg/framhäva kindbenen ha en matt, lätt bronzer eller en snygg gråbeige contourington och en ljus highlighter, likt Mary Loumanizer.

The contouring days are over, eh no! But the cheeks will get a bit more natural this fall. Focus will be on the apple, giving it a light glow. In peach or pink, not brown. Atleast if you ask Ralph Lauren, Donna Karan, Mikael Kors and Chloé. And you do!

If you still want some contouring, try a matte bronzer or a greige shade of contouring, like fawn from Anastasia and highlight with Mary Loumanizer. And the rouge dont have to cost to much, try out the cream rouge from UNE for a really natural blush.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *