Beauty,  Press samples,  Tips

Bare Minerals Blemish Remedy

För ett tag sedan fick jag hem denna fantastiska foundation i brevlådan. I en helt perfekt färg för mig dessutom. Här kan ni se den look jag fått upp på bloggen där jag använder den! Annars kommer det några fina lite senare.

Men jag kan säga att den är fantastisk, den är mjuk och len på. Täcker riktigt bra, och med lite, lite hjälp av en concealer på mina trötta ringar under ögonen så blir det en perfekt look. Naturligt men samtidigt riktigt jämnt. Dessutom, att tillägga och det mest fantastiska med den! Jag hade denna under en varm, varm dagsfest i strålande sol och blev inte glansig. Den höll mig matt. Dessutom håller den nästan för en heldags instängt butiksjobb. Vilket är starkt jobbat för en foundation.

Vad är då speciellt med just denna nya foundation?

En lätt foundation som har medel till fulltäckning, som ska förebygga uppkomsten av acne. Den är även talgreducerande (Såklart därför den håller sig matt) och neutraliserar rodnad. Den ska också arbeta för förminskade porer (har inte testaty den tillräckligt för att märka det ännu).

Det kommer även komma en ny borste för denna foundation, Seamless Buffing Brush med silkeslena syntetiska fibrer. Själv använde jag min Idun Minerals kabuki brush, vilket fungerade fantastiskt.

Nu är jag inte en bra referens till om denna foundation reducerar acne, då jag knappt har några blemmor. Några få har dykt upp sedan jag började använda pudret, men det är inga konstigheter i det. Utan snarare ett tecken på att det fungerar. På att det hjälper till att rensa ut, det som ligger och gror under måste ju faktiskt ta sig ut. Det måste ju ut någonstans!

Denna kommer att gå att hitta på auktoriserade webbshoppar, varuhusdiskar och hos hudvårdssalonger från 15 september och kommer kosta 395kr, borsten kommer att ligga på 345kr.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *