Beauty,  Press samples

Une skin Mat Aqua Foundation

​För ett tag sedan fick jag hem ett litet paket från UNE, ett riktigt härligt paket innehållande deras nya foundation Skin Mat Aqua och ett vackert nagellack. Har nu testat founationen ett litet tag och jag kan verkligen rekommendera den till någon som vill ha ett naturligt men ändå perfekt resultat. Jag trodde först att den inte alls fungerade på min hy, då den var lite svår att få jämn och la sig ovanpå huden, men har i efterhand insett att det nog är för att min hy börjar bli lite yttorr, så jag kommer behöva ett nytt återfuktande serum för att få bukt med detta. Men det kan vara bra att ha en stipple borste eller en beauty blender till hjälp efter att du applicerat foundationen för att jämna ut den, då den la sig i små streck. Men inget som inte är snabbt ordnat. Överlag är det en helt fantastisk foundation, och bara på några stället behöver jag arbeta upp täckningsgraden med concealer.

Skin Mat aqua har några speciella egenskaper som kan vara väldigt roliga att veta om. Den innehåller så mycket som 60% vatten, varav 20% av dem är från vegetabiliska källor. Då bland annat från Apelsinvatten, som naturligt innehåller c-vitamin som är uppljusande och utjämnande, dessutom skyddar det från de fria radikalerna. Därutöver är det Kiwivatten som arbetar för att ge hyn en vacker lyster. 

Annat som jag vill poängtera med den är att den inneåller spf10, vilket inte är mycket men ändå ger ett skydd mot inomhus strålningen. Som alltid med UNE är det mycket ekologiskt och naturligt i, vilket jag älskar! 98,2% Naturliga ämnen varav 37% ekologiska. 

Jag tror att den precis lanserades annars kommer den inom kort till både Kicks och Åhlens och kommer då ligga på 239kr.

Nedan ser ni en bild där jag lagt enbart foundation på ena sidan och låtit den andra sidan vara, för att påvisa resultatet. 

Med Kärlek, Sara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *